alonzomosely

alonzomosely

Édesek és mostohák

2022. szeptember 17. - midragon

Chris Columbus neve eddig egyet jelentett a könnyed, humoros családi szórakozással – elég csak a Reszkessetek, betörők! szériára gondolnunk. Legutóbbi filmjében sem hagyta cserben a viccekre vágyó nézőit, azonban a laza kis délutáni mozizást némi további érzelemmel, mondanivalóval és csipetnyi drámával megfűszerezve az eddigieknél valamivel többet tett le az asztalra.

stepmom3.jpg

Luke (Ed Harris), az apa két gyermeket nevel. Azonban nem teljesen egyedül. Sőt! Amennyire tőle telik, besegít neki ambiciózus, állandóan rohanó barátnője, Isabel (Julia Roberts) és a minden problémát könnyed mosollyal megoldó ex-felesége, Jackie (Susan Sarandon) is. Ez természetesen némi konfliktust is eredményez, ugyanis a férfi régi és jelenlegi szíve hölgye között szép kis állóháború dúl. A megjegyzések, csipkelődések mindennaposak, míg Isabel kínkeservesen igyekszik megszerettetni magát a két izgága gyerekkel, addig Jackie határozott szuperanyuként rendre romba dönti ellenfele próbálkozásait.

stepmom2.jpg

Egy szép napon azonban csitulni látszik a háború, hiszen egy komoly betegség sötét felhője vet árnyékot a kis család mindennapjaira…

A bájos, vidám, de azért egy kissé szomorkás film április 22-től látható a tarjáni Apollóban.

(1998, Nógrád Megyei Hírlap)

Anya csak egy van. Vagy kettő. És mindenképpen világsztár. Ritka kombináció, pláne úgy, hogy a két anyuka nem hajtépős, cicaharcos küzdelmet folytat a családjáért. Nem konfliktusmentes, de szívvel és némi drámával teli jutalomjáték három kiváló színésznek, színésznőnek.

 stepmom.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://alonzomosely.blog.hu/api/trackback/id/tr6317932913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása